WODKA & RANJA

Wat gebeurt er in een (gebroken) gezin met de ouder en haar kinderen?
Wat voelt en denkt een (jong) kind, terwijl hij/zij haar/zijn best doet om te overleven en ondanks alles heel veel van haar/zijn ouder(s) houdt?

Lees WODKA & RANJA, ervaar de gevoelens van een aan drank verslaafde moeder, die heel veel van haar kinderen houdt maar de hunkering naar drank niet kan weerstaan. Voel wat dit met een jong kind doet, dat zielsveel van haar moeder houdt en voor haar moeder en zusje wil zorgen, hoe jong ze ook is.

Een aangrijpend boek, waarbij je je zeker af zult vragen: zijn de kinderen uiteindelijk beter af bij hun moeder, met gezinszorg of zijn de kinderen (tijdelijk?) beter af in een gezinsvervangend tehuis of een pleeggezin? #weekvandepleegzorg #pleegzorg #gezinszorg #jeugdzorg 1/2 royalty’s gaat naar Het Vergeten Kind

Lees ook de nieuwe, prachtige recensie van Rachel, waar ik alleen maar stil van word🥰 Inmiddels staan er al 57 recensies op Hebban. Dank iedereen die de moeite heeft genomen om iets te plaatsen!

WODKA & RANJA is gebaseerd op herinneringen uit mijn vroege jeugd, aangevuld met fictie. Te koop bij elke (online) boekhandel als Paperback of E-book. Een gesigneerd exemplaar kun je bestellen bij Ambilicious https://www.ambilicious.nl/winkel/index.php?route=product/product&product_id=276&search=wodka
Of rechtstreeks bij mij (plaats dan een reactie onder dit blog).
De gehele recensie van Rachel is hier te lezen:
https://www.hebban.nl/recensie/rachel-van-der-lee-over-wodka-ranja

Alle andere recensies lees je hier onder recensies: https://www.hebban.nl/boek/wodka-ranja-yvonne-sonke